Здравейте, приятели! Печелившата участничка, която ще получи подарък от нашата игра е:1. Вяра

...
Здравейте, приятели! Печелившата участничка, която ще получи подарък от нашата игра е:1. Вяра
Коментари Харесай

Подаряваме ви озаряващата пилинг маска Supra Radiance

Здравейте, другари! Печелившата участничка, която ще получи подарък  от нашата игра е :

1. Вяра Ковачева

..............................................................................................................................................................

Когато замърсяванията и мъртвите кафези се натрупат и основат това неприятно тежко чувство, само че часът за козметик е чак след седмица, на помощ идват пилинг. Всички заслужаваме чиста, дишаща кожа, а бюти ритуалът е освен еднопосочен билет към релакса, само че и акт на любов към себе си . Затова подаряваме на една от вас от серията Supra Radiance на френските лаборатории Lierac.

Серията за зряла кожа, създадена с цел да възвърне младежкия искра на кожата , освен, имитирайки действието на протеина NRF2, само че и се бори със вредите, нанесени от околната среда и замърсяването . Тайните съставки на серията са белият пчелник - растение със мощно възобновяващо деяние върху клетките, и Хиалу-3 концентратът, който способства със своя противостареещ резултат. За да засияе, всяка кожа има потребност от поддържане. Част от този резултат идва от вътрешната страна - положителната хидратация, умелото справяне със напрежението и щастието стоят добре на всяка жена. Важно е обаче да подтикваме възобновителните процеси на кожата и с вярната грижа за нея.  



ексфолира и изглажда кожата благодарение на вулканични микро кристали, които незабавно тонизират тъканите. Знаем какъв брой е значима микроциркулацията, изключително за по-зряла кожа, а този развой се подтиква най-успешно посредством първокласен пилинг. За да имате късмет да спечелите озаряващата пилинг маска с грижа за кожата на 40, участвайте в играта в Клуба на девойките. Ние ви желаем шанс! 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР